Katt med gristryne

När jag var på väg hem för någon dag sedan såg jag en katt sitta på sidan av vägen. Jag saktade in såklart, men döm om min förvåning när det sticker upp ett gristryne bland grässtråna. Det var ju ingen gris, men oj vad jag har funderat på vad det var.

Imorse när jag hade kört karln min på jobb och var på väg hem igen såg jag samma varelse. Den sprang framför mig och jag fick då se att den var ljusbrun med svarta "tassar". Har tänkt att det inte kan vara en mårdhund, i och med att vi körde på en förut och den liknade inte alls det jag sett nu. Inte i mörkret i alla fall.. Google hjälpte mig dock, och visst tusan är det mårdhundar som springer runt! Var jag fick gristryne ifrån? Ja, det kan jag inte förklara!



Det händer inte mycket utan mus



På några veckor hinner man handla rätt många gånger eller hur? Jag har sällan handlingslistor eftersom jag i princip alltid handlar samma saker i samma ordning. Enkelt. De senaste veckorna har det dock dykt upp smålappar lite här och var: på bordet, i väskan, i plånboken, kalendern. Det står samma sak på alla lappar - BATTERIER!

I några veckor har jag alltså försökt handla batterier till datormusen. I några veckor har jag lyckats missa de där lapparna som ligger på ställen jag faktiskt inte kan missa. Jag tappar bort dem trots att jag ser dem. Antingen är jag bortskämd eller dum som tycker det är jobbigt att göra pilljobb i photoshop utan "riktig" mus!




Tips på god vardagsmat?

Här äts det samma sak veckorna igenom känns det som. Har aldrig varit riktigt intresserad av matlagning, men under sommaren har jag börjat få upp ögonen för det mer och mer. Problemet är bara den stora frågan: Vad ska vi äta?

Har ni tips på god vardagsmat så tar jag tacksamt emot dem!

Sund vardaglighet



Sakta börjar jag söka mig tillbaka till bloggvärlden. Med hösten klampar alltid en drös inspiration in, även om ni inte ska vänta er uppdateringar under kategorin hem och inredning. Namnet DesignPoint får dock hänga med för att det har blivit en del av mig.

Till en början kommer det här att bli så vardagligt det bara kan bli. Vardagligt på ett sunt sätt. Ni ska inte behöva läsa om allt jag gör eller ska/behöver göra. Inte heller om vad jag äter till middag varje dag eller vilka tider jag jobbar.
Sund vardaglighet kallar vi det tillsvidare.

Välkomna tillbaka!

Var bloggar du, och varför?

Bloggen strular och det är ju inte alls ovanligt, men att byta? Nej, det skulle aldrig falla mig in. Jag har testat alla bloggsidor som finns, och jag har alltid kommit tillbaka hit, till blogg.se.

Var bloggar du och varför? För- och nackdelar?

RSS 2.0