Högblank tvbänk på egen hand?


Idag verkar bli en underbar dag! Strålande solsken och ett otroligt lugn ligger i byn. Jag gillar den här tiden på morgonen när det inte är så många ute. Att ta ut kaffekoppen och en tidning ger den där underbara känslan som man inte får av mycket annat. Tyvärr slappnar jag inte av i och med att jag vet att vi kommer att få så otroligt varmt i lägenheten igen.

Även om vi kanske inte flyttar riktigt än tänker jag börja packa. Vi har ett hörn vid garderoben där det precis ryms in flyttlådor. Saker man inte använder kan bra packas ner och på samma gång kör jag en ordentlig urrensning bland sakerna. Tänker göra mig av med mycket!

Funderar på tvbänken.. Den är gräslig, men kanske den kan bli snygg om man slipar och målar om den. Skulle dock vilja ha en högblank. Går det att göra bra själv?

De tre som lyser med sin frånvaro


Heyli gör det igen!

Nu är det dags för tävling hos Heyli igen. Denna gång är det ett ca. 95 cm flätat armband med metallplatta där vinnaren själv får välja sitt ord. Urläckert inte sant?

Klicka på bilden för att komma till inlägget.


BeautyInsideOut


Tänkte komma med ett litet tips på en webshop såhär på morgonkvisten; BeautyInsideOut som drivs av Linda med bloggen Hummingbird och öppnade i juni 2009. Här hittar ni allt från designmuggar till kläder, smycken till laptopfodral.
Helt klart värt ett besök!

Friarrop i huset


Grannarna måste tro att vi är dumma med våra katter. De börjar bli könsmogna tycker jag mig höra på ljudet. Silje har redan haft sin dos friarrrop, nu är det Starlets tur. Hon är tusen gånger värre kan jag lova. Synd att jag har andra kameran hos mamma, annars kunde jag filma en snutt. Att vänta ut det här kommer att bli oändligt! Hon är knappt tyst när hon äter!

Vet inte om det är bäst att ta ungar med dem innan de kastreras? Har hört att det kan påverka dem negativt om de inte får minst en kull. Stämmer det?

Rånförsök och skottlossning på Åland

Läs om det här, här och här.

Många tror att vi är säkra här på Åland. Visst har vi det bra och visst blir man lite förvånad när det händer nåt större, men att tro att vi bor på en fredens ö är bara dumt.. Ursäkta, men så är det!

Sommarcruising på Åland

Årets sommarcruising är nu förbi. Det har varit fullt ös på Åland hela helgen. Massor med bilar, männsikor och fester! Kameran har dock varit nerpackad i väskan nästan hela tiden pga att jag blev riktigt dålig av värmen. Så otroligt synd, för det fanns massor av fina bilar, speciellt på utställningen! Då stod de dessutom still, så möjligheterna till urläckra foton var många!

Mådde lite bättre framåt kvällen, så jag passade på att fota när bilarna cruisade förbi i alla fall. Nästa år får vi se om vi har något eget vackert att komma med! Om inte annat ska jag se till att må bra så jag kan fota.
Här kommer lite mästerverk!


Kom ihåg dig själv!Solen skiner och det småfläktar. Värmen börjar sakta sprida sig i lägenheten igen, 32 grader än så länge. Om jag viskar tyst åt er att vi kanske har en annan lägenhet på gång, lovar ni att hålla tyst om det då? Bra!
Det är en trea, 20 kvm större än vi har nu och dessutom billigare! Vet inte hur mycket det är som behöver göras i den, men där får man i alla fall om man pratar snällt med hyresvärden!

Jag vågar inte hoppas, men jag vågar längta! Bort ska vi, både för vår och katternas skull!


Vad vill ni?!

Jag har bloggtorka, men VILL blogga. Vad vill ni läsa om?

Ta fram era anteckningsblock!


Åldern börjar sätta sina spår. Loggar in på bloggen för att dela med mig av mina tankar till er, men minns inte vad jag skulle skriva när jag väl öppnar "nytt inlägg". Vet inte om det handlade om inredning eller foto, något personligt eller roligt. Så vad tusan bloggar man om då?
Jo, detta: Nu ska jag och handla och sen blir det antagligen simma. Mycket intressant eller hur?! ;)

Läsarfråga: InredningHur mycket spenderar ni (ca) på inredning per månad?
Bortse från alla stora möbelköp. De gör man ju i regel inte varje månad.

Vi utvecklar.. Hur mycket skulle du kunna tänka dig att lägga ut på inredning per månad?

Saknar ordJag är urless, verkligen. Vet inte om jag ska skratta, gråta eller skrika, så jag gör allt om vartannat för att verkligen visa hur less jag är. Fast vem visar jag det för när jag är ensam hemma?
Det är en så löjlig sak egentligen, men jag VANTRIVS verkligen i lägenheten. Jag går ständigt runt med ångest, en riktigt gnagande ångest lik den jag hade jämt och ständigt för ett år sen. Fattar inte hur jag kunde leva med det!
Fattar inte, fattar inte, fattar inte!

Inte ens kaffet smakar så länge jag befinner mig här. Jag äter ingenting, jag sover ingenting och jag är på dåligt humör heeeeeeeeeela tiden. Håller det för mig själv så gott det går dock! Allt det här pga en ynka liten lägenhet.

Tävling hos Heyli

Var med och tävla hos Heyli du också. Man kan vinna ett fint armband med valfri text som hon själv gör! Klicka på bilden för att komma direkt till inlägget.


Mycket i livet, lite på bloggen

Det händer mycket i livet, men lite på bloggen. Är det inte så det ska va? :) Uppdaterar er senare!

Inspirationen återkommer, men jag har fortfarande orangea väggar!

God morgon! Sitter med en kopp kaffe bredvid mig och läser era underbara bloggar! Vilken inspiration man får! Tappade ju det där med inredning ordentligt ett tag. Jag ville inte höra ett ord eller se ett blogginlägg om inredning. Jag visste att jag ändå inte kan göra någonting åt det hem jag har idag!

Såhär är det hos oss:
Orangea väggar i vardagsrummet: Mörkt, trist och deprimerande!
Blåa väggar i sovrummet: Kallt, dystert och uppstressande
Gråa väggar i hall och kök: De är helt okej, men nej! Jag vill ha "helmålat"Måste hitta något annat, måste, måste, måste! Det var i ren desperation vi flyttade hit! Ibland får man helt enkelt ta det som finns.

Vad ska jag göra med mitt hem?!

RSS 2.0