Personalfest med skratt och skoj, som vanligt!

Här på bloggen var det inte mycket till liv, så man kan väl säga att allt är som det ska. Jag tar det i etapper och gör det jag känner är bäst för mig själv. Blogga är definitivt inte prio ett på den listan, som vanligt.

Igår hade vi personalfest. Vi var och simmade till äventyrsbadet Mariebad, som vi hade helt för oss själva! Underbart skönt och roligt! Sedan blev det middag på Dinos. Hade riktigt trevligt om det inte vore för huvudvärken som släpade hem mig redan halv tolv.
Skönt var det i alla fall att vakna upp utan bakfylla imorse. Jag gjorde ett bra val i att inte dricka och misstänker att många andra önskar de också skulle ha gjorde det ;)

Idag är det städdag, men passar på att slänga ihop ett inlägg medan golvet torkar. Det doftar fräscht av citron, men snart kommer den doften försvinna i matoset, uäck.
Ha en bra kväll!

Kommentarer
Postat av: Lizaloop

härligt med ett nystädat hem... det skulle jag oxå behöva ha, men eftersom det komemr massa folk på lördag så får jag väl ta itu med städningen på fredag (och på söndag) haha!!

2009-10-28 @ 15:31:40
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: jessica

Hejsan tänker göra en hösttavla och tänkte samla in så många ord om hösten som möjligt. så om du kunde göra ett avtryck hos mej och skriva ETT ord som du tycker beskriver hösten, så skulle jag bli glad.

Mvh Jessica

2009-10-28 @ 23:42:20
URL: http://mycosyhome.blogg.se/
Postat av: Skona Mig

Hej!Vill tipsa om er om bästa shoppen wwww.skonamig.se

Ps. Vi har en tävling nu där man kan vinna ett par snygga skor!

http://skonamig.blogg.se/2009/october/tavling-time.html#comment

2009-10-30 @ 19:31:38
URL: http://skonamig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0