Läsarfråga: InredningHur mycket spenderar ni (ca) på inredning per månad?
Bortse från alla stora möbelköp. De gör man ju i regel inte varje månad.

Vi utvecklar.. Hur mycket skulle du kunna tänka dig att lägga ut på inredning per månad?

Kommentarer
Postat av: Livet i byn

Oj, ingen aning faktiskt, jag måste nog helt enkelt sätta mig ner och räkna ihop. Men det blir en hel del eftersom jag jobbar i en inrednignsbutik.~Livet i byn

2009-07-14 @ 08:59:58
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: Mia

Jag är en periodare haha, kan gå flera månader utan att jag köper någonting och sen frossar jag i inredningsgrejer :) Har dock ingen aning om hur mycket pengar det rör sig om.

Kram

2009-07-14 @ 09:29:52
URL: http://studentmamma.blogg.se/
Postat av: Linas inredning

Svår fråga... Jag fyndar ofta på rea så då får jag mer för slantarna. Har inte hög inredningsbudget så kanske i genomsnitt 250-300 kr?

2009-07-14 @ 12:32:44
URL: http://linasinredning.blogg.se/
Postat av: eva

AHAAHAAA.. inte så mkt då allt köps på loppis och vi har egen butik....kram /eva

2009-07-14 @ 16:34:47
URL: http://evapinglans.webblogg.se/
Postat av: Sofie

Snygga bilder! Förut la jag väldigt mycket pengar på inredning. Men nu har jag så mycket av det mesta att jag inte har samma sug längre. Försöker att använda mig av allt jag redan har istället.Kram, Sofie

2009-07-14 @ 18:47:47
URL: http://syssla.blogspot.com
Postat av: Ninni/fotografia

Snygga bilder! Och väldigt svår fråga...jag tror att om man redan har ett möblerat hem som man trivs i så har man inte så stora behov av att spendera pengar på heminredning varje månad. Men det beror också på vad som ska räknas in. Blommor kanske jag köper varje månad, mer på vintern än på sommaren förstås. Då kan man ju plocka själv.

Sen tycker jag att det kan kännas lite tokigt att bara byta ut fungerande saker bara för att man hittat något som är snyggare. Ett slöseri inte bara med jordens resurser utan också med mina pengar.

Lite trist men så tycker jag ibland...fast jag kan också handla något nytt men det blir alltmer sällan.

Må så gott!

Kram Ninni

2009-07-14 @ 19:00:49
URL: http://piona.blogspot.com
Postat av: Pinglan

Om man säger som så, nu blir det väl lite varannan månad som jag får ork o ideèr att köpa nya saker hem. Försöker att inte ha så plottrigt (du skulle se min mammas hus;). Svårt att uppskatta. Jag älskar tyger och gardiner så jag antar det är de bitarna som det går åt mest pengar. Förnyelse liksom.Om jag hade obegränsat med pengar skulle jag antagligen kunna lägga mycket mera på inredningen hemma. Finns alltid vackra ting man skulle vilja ha. Men det är mycket kostnader med hus (lägenhet oxå om man har köpt en sådan), så man får i nuet begränsa sig.Men betydligt mer, skulle jag satsa då.

-Nya sängkläder i satin x 2 uppsättningar, nytt snyggt porslin i köket t.ex. Just DESSA två, blir tagna i sista hand...tråkigt...:)

2009-07-15 @ 07:41:23
URL: http://homebypia.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Alldeles ledsamt lite eftersom jag är mammaledig och ekonomin inte den roligaste just nu:( Läckra bilder. Ha en trevlig fortsättning på helgen.

2009-08-15 @ 23:58:05
URL: http://hilajns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0