Vi måste flytta! Över 40 grader, vi står inte ut!

Vi måste bort härifrån. Lägenheten går inte att vara i. Alla mår dåligt här, och de som hälsar på trivs inte alls och tycker det luktar bastu. Då är det varmt! Katterna bryr sig inte om att jag kastar lite vatten på dem emellanåt. I vanliga fall är de livrädda för vatten! Fläktarna blåser runt varmluft, så det är ingen vits att ha dem på.

Funderar på vart man skulle kunna ta vägen tills det värsta är över! Vart kan vi fara där det är svalt och där vi kan ha katterna med?! Funderade på mamma, men då skulle katterna få vara inlåsta i ett rum pga att det finns hund där. Men vad som helst är väl bättre för dem än det här.. Jag står inte ut!

Har börjat få migränattacker och känselbortfall i vissa kroppsdelar. Försöker få i mig mycket vätska, men det verkar inte hjälpa. Inatt sover vi på balkongen tror jag. Funderar på att låsa in katterna i sovrummet med två fläktar på. I ett stängt rum kanske luften cirkulerar friskare och bättre?

Vad ska jag göra?...

Läsarfråga: Plantera i.. ja vad?

Det har blivit rätt populärt att plantera i möbler och diverse saker. Sängar, stolar och till och med gamla barnvagnar. Har ni tips på fler lite annorlunda saker att använda till "kruka"


35 grader inne. Jag blir galen!


God morgon!
Vilken bedrövlig natt vi har haft. Vi har mellan 30-35 grader inne, hela tiden. Takfläkten på full fräs, balkongsdörr och fönster öppet. Hjälper ingenting! Sover på golvet i vardagsrummet just nu. Sovrummet är värst att vistas i! Blir galen, behöver sömn!
Katterna verkar inte lida av det i alla fall, så det är skönt. Starlet kröp till och med under ett täcke och sov.
Det blir att skaffa lite fläktar, alternativt sova på balkongen med alla mygg. Nu vet jag inte vad som är värst. Mygg eller hetta?

Det här med beachen..Det är ytterst få framsteg som gjorts med katterna, men än har inte så lång tid gått. Jag tappar inte hoppet! Vi ger dem alla trygghet och tid, så får vi se!

Idag var jag och Erik till stranden för årets (ja, många års) första dopp. Rätt kallt, men skönt ändå. Har aldrig varit förtjust i att simma pga min vattenrädsla, men visst går jag i så länge jag bottnar. Att ligga på stranden är inte heller någon höjdare. Tyckte det var rätt skönt ett tag, men när jag blev biten av ett kryp kom jag igen på varför jag håller mig inne ;) Känslig, jag vet!

Vad har ni gjort denna varma helg?

Shelby är hemma!

Här är hon nu, vår nya. Shelby 9 veckor :)

Igår var vi som sagt och hämtade en liten kisse till. En hona, Shelby. Våra två andra katter kommer inte riktigt överens med henne än. Silje är någorlunda lugn, men Starlet spottar och fräser så fort hon ser henne. Shelby är rätt kaxig hon också, men på samma gång väldigt reserverad. Tror nog det kommer att gå bra till slut. Silje och Starlet är ju inte vana med katter eftersom de alltid varit inne. Vi ger det några veckor.


Tillökning i familjen


Ikväll far vi och hämtar en liten kissunge :) Klart ni får se bilder.. Sen.. Om den inte gömmer sig!

Bloggstrul

Håller på med en ny design och har headern klar. Det ser bra ut när man ser på preview, men så fort man sparar drar allt ihop sig.. HELA bloggen! Trots att jag inte ändrat någonting, bara bytt ut headern. Får vara utan header under tiden nu för jag kunde inte ens sätta tillbaka den gamla utan att den drog ihop sig.

Men hörni.. Jag prövar. Hur ser ni den? Bra proportioner eller ihoptryckt?
Tryck F5 om ni inte ser någon header.

En hand tålamod till mig, tack!Sitter och försöker hitta inspiration till att ändra om layoten lite. Eller egentligen.. Inspiration hittar jag alltid, men tålamod? Nej! Börjar och blir oftast helt nöjd, men sen ångrar jag mig och loggar ut. Så min fråga är egentligen inte var jag hittar inspiration, utan tålamod! Tålamod, tålamod, tålamod.

Kaffe är det enda jag kan dricka i lugn och ro!

Tisdagstema Ljus

Dagens tisdagstema är ljus. Här har ni våra kissor som njuter av vårens första solstrålar.
Saker för alla

För den ordningssamme
En helt fenomal magnethylla där du kan sätta fast dina nycklar och till och med posten. En modern och snyggare version av nyckelskåp! Den har testats med en knippa med fyra hemnycklar och en bilnyckel. Ofta har man ju inte mer än så.
Finns hos BlueBox.seFör den late
Muggen som rör om din dricka. Det enda du behöver göra är att trycka på en knapp!
Finns hos Coolstuff.se


För den glömske
Bilderna säger sig väl självt?
Finns hos Coolstuff.se
För den morgontrötta
Klockan som hoppar ner på golvet och springer runt tills du går upp och stänger av den
Finns hos Coolstuff.se

För den som ständigt vill hålla hjärnan i trim
Sudoku på toalettpappret. Nu kan du alltid hålla hjärnan i trim! Kom bara ihåg pennan!
Finns hos Etrendstore.se

För slösaren
Dina pengar sitter säkert!
Finns hos Coolstuff.se


Njuter i fulla drag

Försöker sakta komma igång igen. Tar det i min egen takt, så det kan bli lite hopp mellan inläggen, men det är ni ju vana med! Hittar mer och mer inspiration varje dag. Inte inspiration till inlägg, men till att blogga över lag. Jag gör det till mitt eget; inredning, design, personligt, foto..

Så vad har hänt sen senast? Jag är hundvakt under juni månad, och får känna på hur det är att ha hund, katt, fiskar och dessutom hus ;) Det är otroligt skönt att inte ha grannar att bekymra sig för! Den här sommaren ska jag göra något jag aldrig gjort förut: NJUTA!


Lekfullt från Hayden

Har ni sett dessa fina, och inte minst lekfulla möbler av Hugh Hayden? De finns i storlek till både barn och vuxna.
Lite kul tycker jag, och det ser ju till och med bekvämt ut!


Tisdagstema SlitetDet här är hunden Ellas leksak som hon haft sen hon var bebis. Den är verkligen sliten!

RSS 2.0