Utmaning

Det har varit tyst här igen. Jag har haft gäster från Sverige, så bloggen blev lite lidande. Nu har de farit och jag kan återigen ge bloggen lite liv. Jag kör igång med en utmaning jag fick av Sofie - att skriva ner fem saker jag ska göra under året och sedan utmana fem andra.
  1. Fortsätta jobba så bra med mig själv som jag hittills gjort - har kommit jättelångt på väg och uppnår snart mitt mål, att kunna uppskatta mig själv och vara ärlig mot mig själv i alla lägen
  2. Försöka ta mig en tur till IKEA - just det, jag har ju aldrig varit dit
  3. Gå en fotokurs om det ordnas till hösten - nu vill jag utveckla mina kunskaper
  4. Här lämnar jag tomt pga att jag inte kan avslöja en sak innan det är helt klart!
  5. Leva i nuet!
Jag utmanar ingen direkt. Varsågoda att ta den om ni så känner för det! Hoppas ni haft en bra helg!

Hund, bar och hem

Hallå, hallå och glad påsk på er! :)
Jag befinner mig hos mamma och ska så göra tills på söndag bortsett från några rundor hem till katterna. Familjen är i Finland, så jag fick det ärofyllda uppdraget att ta hand om hunden. Ja, ni vet.. Han där Nemo jag tjatade om så mycket förut ;)

Räkna inte med några nya bilder här under påskhelgen. Kameran är utlånad och jag lär inte se den förrän på söndag. Den skulle visst på äventyr till Dinos Bar och Grill för att fota banden som spelar.

Nu blir det mycket i ett inlägg, men till sist ska ni få se huset jag bor i. Detta är från baksidan!
Ha en bra påsk!


Färgstarkt

Goddag!
Nu sitter jag här med mitt kaffe och funderar på det här med bloggning. Jag vet inte alls vart min inspiration tagit vägen. Har ingen ork att sitta och kolla runt på nätet. Rastlös är vad jag är, hela tiden!

Trivs jättebra i nya lägenheten, men inredningsmässigt är allt åt skogen. Lysande orangea väggar i vardagsrummet (ja, ni såg ju i inlägget kittens corner. De är mörkare i verkligheten). Blåa, kalla väggar i sovrummet och en rätt behaglig gråvit i kök och hall. Jag är rätt inne på vitt just nu, men eftersom vi hyr får vi inte göra några större förändringar..

Satsar på att bo här tills det blir hus, så jag tänker inte köpa så mycket nytt hit. Rätt som det är vill man inte ha det sen, dessutom sparar jag ju pengar på det viset ;)

Nu ska jag sluta muttra. Jag har ju ett hem i alla fall! Glad påsk på er!
(Bjuder på ett gammalt kollage från lägenheten jag hade i höstas. Saknar den lite!)Kittens corner

Nu är det premiär för Kittens corner här på bloggen. Inte är det mer spännande än att våra kattor får sin egen lilla hörna där jag lägger upp saker de fått eller ska få.

Klätterställningen till höger fick vi hem idag. De älskar den lika mycket som den vi har från tidigare. Man måste väl få skämma bort dem man älskar? ;)
Ventilerar

Vad man kan bli trött på småsaker ibland. Tvättstugan i vårt hus är sällan ledig, men idag fanns det tider fram till klockan 18.00.. Bokar, går ner med tvätten och inser att de som ska tvätta klockan 18.00 redan satt i tvätten i maskin +pulver och medel för att enkelt bara starta den klockan 18.00. Bokade imorgon istället och hoppas på bättre tur! Men.. Gör man så?!

Nu ska jag handla, sen fortsätta städa!
Ha en bra lördag!

RSS 2.0